Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Președintele Moldovei a exprimat condoleanțe poporului rus

© Sputnik / Лев Поликашин / Accesați arhiva multimediaСамолет Ту-154, архивное фото
Самолет Ту-154, архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Moldovei a exprimat condoleanțe poporului rus în legătură cu tragicul accident aviatic de duminică dimineața deasupra Mării Negre.

CHIȘINĂU, 25 dec – Sputnik. Președintele țării, Igor Dodon, a exprimat condoleanțe poporului rus în legătură cu tragicul accident aviatic, în care au decedat 92 de cetățeni ai Federației Ruse. 

”Aduc sincere condolenațe poporului rus în legătură cu tragicul accident aviatic, în care au decedat 92 de persoane. Exprim sincere condoleanțe rudelor și apropiaților victimelor catastrofei”, a declarat șeful statului.

Место крушения самолёта Ту-154 Минобороны РФ в Сочи - Sputnik Moldova
Prăbușirea avionului TU-154: nu există nicio şansă să fie supravieţuitori

Un avion TU-154 al Ministerului rus al Apărării cu 92 de persoane la bord s-a prăbuşit în Marea Neagră. Imaginile de după impact sunt devastatoare. Autorităţile anunţă că nu există aproape nicio şansă să fie supravieţuitori printre cei 92 de oameni aflaţi la bordul aeronavei.

Aeronava plecase de la Soci și se îndrepta spre Siria. La bord se aflau jurnalişti militari de la posturile rusești de televiziune Pervâi Kanal, NTV și Zvezda, membrii Corului care poartă numele lui Alexandrov, dar și medicul Elizaveta Glinca și 8 membri ai echipajului. Aceştia mergeau în Siria pentru a oferi un concert de Crăciun militarilor ruşi care luptă acolo.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat agenţiilor ruse de presă că preşedintele Vladimir Putin a fost informat în legătură cu situaţia avionului prăbuşit şi că este la curent cu evoluţia operaţiunilor de căutare. 

 

Fluxul de știri
0