Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cadoul pe care i l-a făcut Timofti lui Ghimpu

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Liderul PL Mihai Ghimpu crede că prin refuzul lui Nicolae Timofti de a semna decretul de demisie a lui Anatol Șalaru a fost închisă ușa ca să fie un ministru bun al Apărării.

CHIȘINĂU, 25 dec – Sputnik. Pentru mine ca președintele PL nu are nicio importanță cine va semna decretul cu privire la demiterea lui Anatol Șalaru din funcția de ministru al Apărării, a declarat liderul PL Mihai Ghimpu.

Выборы президента Молдавии - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Rezultatele discuției Timofti-Ghimpu: președintele nu acceptă demisia lui Șalaru

”Nu ne jucăm de-a președintele, care să fie erou și care învinuit. Este vorba de cu totul altceva și anume că Șalaru a pierdut încrederea partidului care i-a oferit această funcție. Odată ce și-a pierdut încrederea nu mai contează care președinte semnează decretul”, a declarat Ghimpu. 

Totuși, Ghimpu crede că prin refuzul lui Timofti de a semna decretul de demisie a lui Anatol Șalaru ”a fost închisă ușa ca să fie un ministru bun al Apărării”. 

Ghimpu susține că Igor Dodon nu va susține candidatura lui Valeriu Munteanu la funcția de ministru al Apărării. 

”Aici Timofti ne-a făcut iarăși nouă un cadou. Aici e marea problemă. Sper că îl va mustra conștiința mai târziu”, a declarat Ghimpu.

 

Fluxul de știri
0