Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Informație utilă pentru moldovenii care vor să-și facă pașaport

© Sputnik / Евгений ПанасенкоАэропорт
Аэропорт - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cetățenii Republicii Moldova care vor dori să-și perfecteze acte de identitate în perioada sărbătorilor de iarnă, trebuie să țină cont de programul special al secțiilor de evidență a cetățenilor.

CHIȘINĂU, 24 dec – Sputnik. Întreprinderea de Stat „Centrul Resurselor Informaționale de Stat „Registru” a făcut public programul de lucru al serviciilor eliberare a actelor de identitate în perioada sărbătorilor de iarnă.

Astfel, zilele de duminică, 25 decembrie 2016 și 1 ianuarie 2017, sâmbătă și duminică, 7 și 8 ianuarie 2017 sunt zile de sărbătoare nelucrătoare pentru toți salariaţii din cadrul aparatului central al Întreprinderii și al serviciilor eliberare a actelor de identitate, inclusiv și pentru SEAI Centru, municipiul Chişinău, SEAI Bălţi şi SEAI Comrat.

Pașaport român - Sputnik Moldova
Societate
Problema cu pașapoartele expirate va fi rezolvată. Cine a făcut promisiunea

Zilele de sâmbătă, 24 și 31 decembrie, precum și vineri, 6 ianuarie 2017 vor fi zile lucrătoare pentru salariaţii din cadrul tuturor serviciilor eliberare a actelor de identitate, cu program redus de lucru de la ora 8.00 la ora 16.00, cu excepția salariaților SEAI Centru, municipiul Chișinău care vor activa în zilele de sâmbătă, 24 și 31 decembrie  conform programului de lucru: 9.00 – 12.00.

Zilele de luni, 2 și 9 ianuarie 2017 vor fi zile lucrătoare, cu un program obişnuit de lucru, de la 08.00 – la 17.00, pentru salariaţii din cadrul aparatului central al Întreprinderii și al SEAI Centru, municipiul Chişinău și cu un program obișnuit de lucru, de la 9.00 – 13.00, pentru salariații SEAI Bălţi şi SEAI Comrat, și zile de odihnă pentru toate celelalte servicii eliberare a actelor de identitate.

Fluxul de știri
0