Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Ar fi fost imposibil eliberarea orașului fără participarea Rusiei

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaТрансляция пресс-конференции В.Путина в городах России
Трансляция пресс-конференции В.Путина в городах России - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin a declarat în cadrul conferinței de astăzi despre rolul care la avut Rusia în eliberarea orașului sirian Alep.

CHIȘINĂU, 23 dec — Sputnik. Ar fi fost imposibilă eliberarea orașului fără participarea Rusiei. El a menționat și despre rolul care l-a avut Turcia și Iranul.

"Au fost evacuați mii de oameni… Aceasta a fost o acțiune umanitară internațională. Nu am fi putut realiza această acțiune fără conjugarea eforturilor autoritățile ruse, iraniene, turce și, desigur, a celor siriene", a declarat Putin.

Президент РФ В. Путин принял участие в международном форуме Примаковские чтения - Sputnik Moldova
Rusia
Putin: armata Rusiei este mai puternică decât a potențialilor agresori

Președintele rus a mai subliniat că este gata să conlucreze cu toți șefii de state în soluționarea conflictului sirian, menționând, în special, țări precum Arabia Saudită, Iordania, SUA și Egipt.

Președintele Federației Ruse susține astăzi o conferință de presă la care răspunde la toate întrebările legate de politica internă și problemele internaționale. În acest an, la conferința de presă este acreditat un număr record de jurnaliști — 1437 de persoane. Anul trecut, la un eveniment similar au participat 1392 de jurnaliști ruși și străini.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0