Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: armata Rusiei este mai puternică decât a potențialilor agresori

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принял участие в международном форуме "Примаковские чтения"
Президент РФ В. Путин принял участие в международном форуме Примаковские чтения - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele rus Vladimir Putin a declarat că Rusia nu neagă puterea armatei americane, însă își consideră propria armată mai puternică decât a oricărui agresor.

CHIȘINĂU, 23 dec — Sputnik. Rusia nu neagă că SUA are o armată puternică, însă consideră că forțele sale armate sunt mai puternice decât orice agresor, a declarat Vladimir Putin în cadrul unei conferințe de presă.

"De ce persoanele oficiale (ale SUA n.r.) au început brusc să declare că ei sunt cei mai puternici? Foarte bine, într-adevăr, acolo există mai multe rachete, submarine și portavioane decât la noi. Nici nu negăm acest fapt. Noi spunem doar că suntem mai puternici decât oricare agresor", a declarat Putin.

Президент России Владимир Путин - Sputnik Moldova
Rusia
Putin a explicat semnificația proverbului: "Тише едешь — дальше будешь"

Președintele a menționat că în Rusia sunt construite noi submarine și avioane.

Președintele Federației Ruse susține astăzi o conferință de presă în cadrul căreia răspunde la toate întrebările legate de politica internă și problemele internaționale. În acest an, la conferința de presă este acreditat un număr record de jurnaliști — 1437 de persoane. Anul trecut, la un eveniment similar au participat 1392 de jurnaliști ruși și străini.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0