Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moment de reculegere în Parlament în memoria victimelor atacurilor teroriste

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента 23.09.2016
Заседание Парламента 23.09.2016 - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Parlamentarii moldoveni au condamnat atentatele teroriste care s-au produs în această săptămână și au comemorat victimele acestora printr-un minut de reculegere.

CHIȘINĂU, 22 dec — Sputnik. Ședința de joi a Parlamentului RM a început cu un moment de reculegere în memoria victimelor stacurilor teroriste care au avut loc luni.

Spicherul Parlamentului RM, Andrian Candu, a propus să fie păstrat un moment de reculegere în memoria victimelor atentatelor teroriste de la Berlin, Ankara și Zürich.

Официальный представитель министерства иностранных дел РФ Мария Захарова - Sputnik Moldova
Rusia
Cauza probabilă a asasinării lui Andrei Karlov

În Turcia, în timpul inaugurării unei expoziții, a fost ucis ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Rusiei, Andrei Karlov, iar la Berlin un camion a intrat în mulțimea adunată la un târg de Crăciun. Ca urmare, 12 persoane și-au pierdut viața, iar în jur de 50 au fost spitalizate. Tot luni, un necunoscut care purta o mască neagră pe față a deschis focul într-un centru islamic de rugăciuni aflat în apropierea gării din Zürich, rănind trei enoriași. Ulterior, polițiștii au descoperit corpul neînsuflețit al necunoscutului în timpul operațiunilor desfășurate în apropierea locului unde s-a produs schimbul de focuri.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0