Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce trebuie să știi dacă vrei să călătorești de sărbători în România

© Sputnik / Miroslav Rotariпоезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi
поезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În perioada sărbătorilor de iarnă, trenul Chișinău-Socola (Iași) va circula de patru ori pe săptămână. Iată ce modificări vor interveni în programul circulației trenului începând cu data de 23 decembrie?

CHIȘINĂU, 22 dec — Sputnik.  Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova" informează cetățenii că în perioada sărbătorilor de iarnă, trenul de pe cursa Chișinău-Socola (Iași) va fi repus în circulație și în zilele vineri și luni.

Plaja - Sputnik Moldova
România, în top 5 țări europene după procentul creșterii turismului estival

”Începând de vineri, 23 decembrie 2016, pentru a veni în sprijinul călătorilor, trenul de pe cursa Chișinău-Socola (Iași), care anterior circula în zilele de sâmbătă și duminică, va fi repus în circulație și în zilele vineri și luni”, se arată într-un comunicat al întreprinderii.

Astfel, trenul va circula în zilele de vineri, sâmbătă, duminică și luni. Garnitura va pleacă din Gara Feroviară Chișinău la ora 06:43 și se va reveni la 17:12. Timpul călătoriei va fi de aproximativ 4 ore și 15 minute.

Înainte de a porni la drum, CFM le recomandă călătorilor să solicite informații suplimentare despre circulația trenurilor la numărul de telefon: (022) 83 27 33/ (022) 83 27 34.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0