Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pasiuni ca în filme: o studentă răpită de profesor

© Sputnik / Владимир Федоренко / Accesați arhiva multimediaBărbat ras pe cap
Bărbat ras pe cap - Sputnik Moldova
Abonare
Este vorba despre o studentă în vârstă de 24 de ani. Răpirea a fost pusă la cale de către profesorul fetei, în vârstă de 60 de ani, îndrăgostit „în taină" de ea. Profesorul mai era și coordonatorul științific al studentei răpite.

CHIȘINĂU, 21 dec — Sputnik. Cazul a avut loc în regiunea Leningrad din Rusia. Oamenii legii au finalizat investigarea circumstanțelor cazului.

Anchetatorii au constatat că profesorul de 60 de ani, care nutrea sentimente de dragoste pentru o studentă, însă fără reciprocitate, a decis să o cucerească într-un mod mai puțin obișnuit.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un copil a fost răpit de la o grădiniță din Leova. Cum s-a întâmplat totul

Profesorul a ajuns la înțelegere cu anumite persoane, care au fost de acord să răpească fata. Pentru acest „serviciu" ei au cerut 110 mii de dolari. Mai exact, în schimbul acestei sume de bani ei au căzut de acord să răpească studenta și să însceneze răpirea profesorului.

Astfel, răpitorii au pus mâna pe tânără și pe profesor, pe care i-au încuiat într-un subsol. ”Beneficiarul” răpirii spera că fata îl va privi cu alți ochi, în cazul în care o va „salva" de răpitori.

Reprezentanții organelor de drept au precizat că tânăra a fost răpită în luna noiembrie 2015. În timpul răpirii ea a fost amenințată cu un obiect ce semăna cu un pistol. După acest incident studenta a avut nevoie de o perioadă de reabilitare psihologică.

Profesorul în vârstă a fost declarat responsabil de acțiunile sale, a fost atras la răspundere penală, iar cazul urmează să fie examinat în judecată. Complicii acestuia sunt anunțați în căutare federală.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0