Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un copil a fost răpit de la o grădiniță din Leova. Cum s-a întâmplat totul

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un tată şi-a răpit propriul copil de la grădiniţă, îmbrâncind educatoarea şi directorul instituţiei preşcolare. Copilul urma să fi dus peste hotare.

CHIȘINĂU, 28 oct – Sputnik. Un copil de patru ani a fost răpit de la o grădiniţă din oraşul Leova. Incidentul, care a avut loc joi, a fost semnalat la poliţie de mama copilului.

Aceasta le-a declarat polițiștilor, că fostul ei concubin de 42 de ani, cetățean al Federației Ruse, i-a răpit copilul de la grădiniță. Concubinul a îmbrâncit educatoarea  și directoarea, după care a luat forțat copilul și a părăsit teritoriul grădiniței.

Открытый канализационный колодец в Гродно - Sputnik Moldova
Rusia
Un copil a căzut într-o fântână adâncă de peste doi metri

Ofițerii Batalionului de patrulare Sud au întreprins măsuri urgente în vederea depistării minorului  și însoțitorului său.

În mai puțin de două ore, în satul Bugeac, raionul Comrat, a fost stopat automobilul de model „Skoda Fabia”, la volanul căruia se afla suspectul, iar pe bancheta din spate a mașinii fiul său minor.

Suspectul le-a declarat inspectorilor de patrulare că avea intenția să părăsească imediat teritoriul țării împreună cu fiul său, care are inclusiv și cetățenia Federației Ruse.

Bărbatul a fost reținut. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru răpirea minorului. Conform legislației, suspectul riscă o amendă de 6 mii de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 240 de ore, sau închisoare de până la 6 luni.

Fluxul de știri
0