Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin despre tragedia de la Berlin: „te cutremură prin cruzime și cinism”

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaРабочая поездка президента РФ В. Путина в Дальневосточный федеральный округ
Рабочая поездка президента РФ В. Путина в Дальневосточный федеральный округ - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Rusiei a exprimat condoleanțe președintelui federal al Germaniei, Joachim Gauck, și cancelarului federal al Germaniei, Angela Merkel, în legătură cu tragedia care s-a produs la târgul de Crăciun din Berlin.

CHȘINĂU, 20 dec — Sputnik. Nimeni nu a putut rămâne indiferent la tragedia de la Berlin, unde un camion a intrat în mulțimea adunată la un târg de Crăciun.

Anschag auf Weihnachtsmarkt in Berlin - Sputnik Moldova
Un nou bilanț al atacului terorist de la Berlin: numărul morților a ajuns la 12

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a exprimat condoleanțe președintelui federal al Germaniei, Joachim Gauck, și cancelarului federal al Germaniei, Angela Merkel. Putin a declarat că această crimă care a avut loc în centrul Berlinului „te cutremură prin cruzime și cinism", transmite serviciul de presă al Kremlinului.

Reamintim că un camion de mare tonaj condus de un necunoscut a intrat în plin în mulțimea adunată la târgul de Crăciun din centrul Berlinului. Ca urmare, 12 persoane au fost ucise, iar alte 48 rănite.

„Crima comisă împotriva cetățenilor pașnici „te cutremură prin cruzimea și cinismul ei", a spus Putin, citat de serviciul de presă al președintelui FR.

Putin a transmis un mesaj de compasiune și susținere pentru rudele și apropiații victimelor, urându-le totodată însănătoșire cât mai rapidă celor care au de suferit din cauza răufăcătorului.

Poliția berlineză presupune că este vorba de un act terorist.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0