Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un nou bilanț al atacului terorist de la Berlin: numărul morților a ajuns la 12

© REUTERS / Fabrizio BenschAnschag auf Weihnachtsmarkt in Berlin
Anschag auf Weihnachtsmarkt in Berlin - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentanții forțelor de ordine de la Berlin au precizat că printre persoanele ucise se numără și cetățeanul polonez care se afla în interiorul camionului.

CHIȘINĂU, 20 dec — Sputnik. Numărul morților în urma atentatului terorist de la Berlin, unde un camion de peste 20 de tone a intrat în mulțimea adunată la un târg de Crăciun, a ajuns la 12, precizează poliția berlineză, potrivit RIA Novosti.

Totodată, 48 de persoane sunt spitalizate. Anterior, mass-media a informat despre nouă morți și 50 de răniți.

"La târgul de Crăciun Breitscheidplatz din Berlin și-au pierdut viața 12 persoane, iar 48 au fost spitalizate cu traumatisme grave", au comunicat autoritățile berlineze.

ЧП в Берлине - Sputnik Moldova
Presupusul autor al atacului de la Berlin a fost reţinut

Reprezentanții forțelor de ordine de la Berlin au precizat că printre persoanele ucise se numără și cetățeanul polonez care se afla în interiorul camionului.

Amintim că luni seara un camion de mare tonaj a intrat în mulțimea venită la un târg de Crăciun în capitala Germaniei. Potrivit poliției, camionul avea numere de înregistrare poloneze.

Vehiculul a parcurs aproximativ 50 de metri pe strada pietonală până a se izbi de un brad de Crăciun. Forţele speciale germane consideră că, cel mai probabil, este vorba de un atac terorist.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0