Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Alina Zotea l-ar putea părăsi pe Mihai Ghimpu

© Mihai GhimpuMihai Ghimpu în compania Alinei Zotea și altor doamne din PL
Mihai Ghimpu în compania Alinei Zotea și altor doamne din PL - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Puțini cred că Alina Zotea este pe punctul de a-i spune „pa, pa" lui Mihai Ghimpu. Dar tocmai această fată cu merite în PL ar putea fi una dintre următoarele decepții ale bătrânului șef al PL-ului muribund.

Alina Zotea afișează o fidelitate exagerat de exemplară față de Mihai Ghimpu. Și are pentru ce-i fi fidelă și recunoscătoare. Cred că alt lider politic nu s-ar fi aventurat să o aburce pe Zotea, de pe terenul de fotbal, unde poza în lenjerie intimă, tocmai în parlamentul țării.

Ghimpu Şalaru Гимпу Шалару - Sputnik Moldova
Politică
Scandalul din PL ia amploare. Șalaru i-a cerut lui Ghimpu să demisioneze

Însă tocmai această „creație" politică a domnului Ghimpu ar putea să-i facă o surpriză extrem de neplăcută. Și aici, la fel ca în cazul lui Anatol Șalaru, Traian Băsescu ar putea să-și bage cu multă abilitate și cu mult cinism „coada". Pentru că are la dispoziție o pârghie foarte eficientă.

Alina Zotea s-ar fi logodit recent cu Vlad Durnea, iar ultimul este un om din echipa lui Eugen Tomac, care, la rândul său, este „copilul de suflet" al lui Traian Băsescu în politică.

Dacă Alina Zotea va fi nevoită cândva să aleagă între Ghimpu și iubitul dânsei, Durnea, atunci, ghici ghicitoare, de partea cui va fi Alina?

Deci, Băsescu cel îndrăgit de unioniști ar putea să-i facă un mare „serviciu frățesc" altui unionist — lui Ghimpu. I-ar putea rupe, direct sau prin „intermediari", încă un deputat — pe domnița Alina Zotea.

Opinia autorului nu reflectă neapărat opinia redacției Sputnik Moldova.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0