Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Scandal: proces de judecată cu Dorin Chirtoacă

© www.vipmagazin.mdAnișoara Loghin și Dorin Chirtoacă
Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
Luni, bloggerul Eugen Luchianiuc a aflat de la primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, că a fost intentat un proces judiciar în legătură cu unele afirmații ale sale împotriva edilului capitalei.

CHIȘINĂU, 19 dec — Sputnik. Dorin Chirtoacă l-a întrebat luni pe Eugen Luchianiuc, după ședința serviciilor și întreprinderilor municipale, ce probe are că primul capitalei ar avea probleme cu alcoolul, că ar umbla prin cazinouri și că ar „face pe el" din cauza consumului de băuturi tari.

Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Blogher: Primarul de Chișinău, lepădat oficial de Anişoara, deoarece...

„Domnule Luchianiuc, unde fugiți? Stați să vedem când am fost eu la cazinou! Când am făcut pe mine?", l-a întrebat Dorin Chirtoacă pe Eugen Luchianiuc.

Încă înainte de nunta lui Dorin Chirtoacă cu jurnalista Anișoara Loghin, bloggerul Eugen Luchianiuc a scris că primarul a fost părăsit de cea care urma să-i fie soție, pe motiv că edilul ar consuma în exces băuturi alcoolice până când „făcea pe el" și că ar avea patima jocurilor de noroc.

A urmat însă nunta celor doi, iar informațiile făcute publice de Luchianiuc nu s-au confirmat. Însă căsătoria lui Dorin cu Anișoara nu a durat prea mult. Cei doi au divorțat după mai puțin de jumătate de an din ziua nunții.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0