Blogher: Primarul de Chișinău, lepădat oficial de Anişoara, deoarece...

© topnews.mdDorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin
Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Abonare
Motivele reale pentru care primarul de Chişinău, liberalul Dorin Chirtoacă, a fost părăsit de logodnica sa, jurnalista Anişoara Loghin, au fost făcute publice de un blogher, care susţine că citează surse bine informate.

CHIŞINĂU, 20 apr – Sputnik. Presa de la Chişinău îl citează miercuri pe blogherul Eugen Luchianiuc, care a făcut o serie de dezvăluiri, bazându-se pe sursele sale personale, despre motivele pentru care Anişoara Loghin, logodnica lui Dorin Chirtoacă, şi-a schimbat radical planurile legate de edilul capitalei.

Frau - Sputnik Moldova
Zi neagră pentru clienţii prostituatelor. Iată ce a decis Parlamentul

Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin, potrivit declaraţiilor lor anterioare, ar fi urmat să se căsătorească la 14 mai curent.

Însă aleasa inimii primarului de Chişinău s-a răzgândit şi a rupt logodna.

Eugen Luchianiuc susţine că sursele sale i-au comunicat trei motive pentru care Chirtoacă a fost părăsit de logodnica sa.

Primul motiv ar fi consumul exagerat şi frecvent al băuturilor alcoolice, de la care Chirtoacă s-ar abţine din ce în ce mai greu.

Aeroportul Internaţional Chişinău, sala de aşteptare, design - Sputnik Moldova
Aeroportul din Chişinău îţi fură ochii

Altul ar fi „problemele cu jocurile de noroc”, adică, susţine Luchianiuc, nepotul lui Mihai Ghimpu, președintele Partidului Liberal, ar fi dependent de ele. „Anume din această cauză sunt atât de dese vizitele la Iași și București, acolo unde se întâmplă deseori să piardă toți banii și să nu-i rămână bani de hotel”, afirmă Luchianiuc.

Cel de al treilea motiv este „orientarea proastă în spaţiu, atunci când este sub influenţa alcoolului”.

„Atunci când serveşte, urcă beat la volan şi merge ca nebunul. Dar asta o are demult. Tare demult”, a mai notat blogherul şi a subliniat la final că „Anişoara merită un soţ mult mai adecvat”.

Fluxul de știri
0