Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Intrarea în Piața Centrală din Chișinău, cu plată

© Sputnik / Мирослав РотарьЦентральный рынок
Центральный рынок - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Autoritățile municipale sunt preocupate serios de principala platformă de comerț din capitală. Unele decizii asupra cărora se lucrează ar putea fi neplăcute pentru cumpărători, dar și pentru vânzători.

CHIȘINĂU, 17 dec — Sputnik. Autoritățile municipale au anunțat că în primăvară vor relua lucrările de amenajare a teritoriului din preajma Pieței Centrale. Cea mai neplăcută veste ar putea fi o eventuală decizie de instalare a turnichetelor la intrarea în piață, fapt care ar putea să presupună inclusiv introducerea unei taxe de intrare pe teritoriul pieței.

Пожар на центральном рынке Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
De ce arde Piața Centrală și ce răspunsuri le datorează Chirtoacă cetăţenilor

Lângă această piață ar putea să apară bănci și parcări pentru biciclete, dar și o parcare pentru automobilele de serviciu. În legătură cu aceste schimbări Pretura sectorului Centru împreună cu organele poliției pun la cale demolarea tuturor gheretelor și magazinelor mici de la intrarea în Piața Centrală.

Atât cumpărătorii, cât și comercianții, nu sunt deloc încântați de planurile Primăriei Chișinău. Corespondenții Sputnik au discutat cu oamenii care vin la Piața Centrală pentru a vinde sau pentru a cumpăra. Vânzătorii se plâng de taxele mari, de vânzările proaste și de condițiile proaste de activitate, iar cumpărătorii detestă amenajarea proastă a pieței.

Fluxul de știri
0