Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Șalaru: Ghimpu mi-a cerut să-l ajut pe Dârda

© Sputnik / Евгений ПанасенкоAnatol Salaru Анатол Шалару
Anatol Salaru Анатол Шалару - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Partidului Liberal ar putea fi tras la răspundere. Ministrul Apărării Anatol Șalaru a declarat la un post TV că Mihai Ghimpu i-ar fi cerut să sprijine compania de construcții a deputatului liberal Iurie Dârda pentru a câștiga o licitație.

CHIȘINĂU, 15 dec — Sputnik. În cadrul unei emisiuni televizate, Ministrul Apărării, Antatol Șalaru, a declarat că Mihai Ghimpu, președintele Partidului Liberal, l-ar fi rugat să-l ajute pe deputatul liberal și omul de afaceri Iurie Dârda, în cadrul unei licitații pentru construcția de apartamente pentru militarii moldoveni.

Анатолий Шалару - Sputnik Moldova
Politică
Dezvăluiri care confirmă adevăratul motiv al discordiei dintre Șalaru și Ghimpu

”Cu domnul Dârda nu am avut discuții în această privință. El a participat cu o firmă la o licitație și am primit o scrisoare de la CNA prin care am fost înștiințat că ar putea exista un conflict de interese, având în vedere că facem parte din același partid. Până la urmă, altă firmă a câștigat această licitație. Da, domnul Ghimpu a vorbit cu mine despre acest proiect și a zis că să-l ajut pe Dârda. Mi-a cerut ca să sprijin această companie. Dar i-am explicat că nu am cum să-l ajut”, a declarat Șalaru.

Anterior Sputnik Moldova a scris că Ghimpu s-a supărat pe Șalaru pentru că ultimul nu "a aranjat" un tender pentru construcția locuințelor sociale pentru militarii Armatei Naționale în favoarea firmei de construcții condusă de un alt liberal, deputatul Iurie Dârda. Iar documentele publicate recent în presă confirmă cele relatate de noi anterior.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0