Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Profețiile lui Nostradamus: cum va fi anul 2017

© Wikipedia / AnonymousНострадамус
Нострадамус - Sputnik Moldova
Abonare
Sputnik publică cele mai importante profeții ale celui mai cunoscut proroc și astrolog din epoca Renașterii și din întreaga istorie a omenirii.

CHIȘINĂU, 15 dec — Sputnik. Renumitul astrolog, medic, savant și profet Michel de Nostredame și-a publicat primele profeții în cartea  „Les Propheties" („Profețiile"), a cărei primă ediție a apărut în 1555.

Привлекательная девушка у машины - Sputnik Moldova
Societate
Horoscop - 2017: află ce semne zodiacale vor avea parte de belșug și dragoste

Profețiile sunt scrise în catrene rimate care au fost grupate a câte o sută (centurii). Nostradamus și-a cifrat meticulos profețiile scriindu-le într-un amalgam din patru limbi: latină, franceza veche, italiană și greacă. În catrene nu este practic indicată nici o dată, de aceea ordinea lor nu corespunde cu cronologia.

Ce ne așteaptă în anul viitor

Pentru anul care vine, Nostradamus a prezis un conflict armat între Iran și Turcia. Potrivit profetului, în acest conflict va învinge Iranul.

Prorocirile mitropolitului Varlaam despre Moldova prind a se împlini>>>

Conform profețiilor astrologului, citate de Sputnik Estonia, în 2017 vor continua confruntările militare dintre creștini și islamiști. Însă savanții și astrologii cu renume mondial nu au reușit să deslușească exact dacă vor avea loc noi ciocniri sau se vor agrava cele deja existente.

Новогоднее украшение - Sputnik Moldova
Societate
Cel mai exact horoscop pe anul 2017: ce ne va aduce Cocoșul de Foc

Referitor la anul viitor, Nostradamus a scris în cărțile sale că în Franța și Germania se vor schimba liderii. În afară de aceasta, Franța se va confrunta cu o insuficiență de resurse de apă. Există probabilitatea ca bazinele acvatice ale țării să fie supuse poluării, iar aprovizionarea cu apă a populației va fi limitată o peroadă îndelungată. Unii critici consideră că acestea au fost doar niște speculații și predicții intuitive ale lui Nostradamus, care nu pot avea nici o influență asupra oamenilor.

Ce se va întâmpla înainte de sfârșitul lumii

  • 2018 — China va deveni noua superputere mondială. Țările în curs de dezvoltare se transformă din țări exploatate în țări exploatatoare.
  • 2028 — Crearea unei noi surse de energie (una dintre variante — reacția termonucleară controlată). Foamea va fi treptat depășită. Va fi dat startul navei cosmice pilotate spre Venera.
  • 2046 — Sunt „cultivate" toate organe umane. Înlocuirea organelor devine una dintre cele mai bune metode de tratament.
  • 2066 — În timpul atacului asupra Romei musulmane, SUA va aplica un nou tip de armă, cea climaterică. O răcire bruscă.
  • 2183 — O colonie de pe Marte va deveni un stat nuclear și va cere independența față de Terra (cum a cerut pe vremuri SUA independența față de Anglia).
  • 2279 — „Energie din nimic" (probabil, din vid sau din „găurile negre").
  • 2480 — Se vor ciocni doi Sori artificiali. Terra va rămâne în semiîntuneric.
  • 3797 — Până la acea veme, pe Terra va dispărea orice urmă de viață, însă omenirea va putea pune bazele unei vieți noi într-un alt sistem stelar.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0