Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sex lângă monument: aventură pentru străini

© Flickr / - kenny McdonaldSex
Sex - Sputnik Moldova
Abonare
Doi străini au decis să facă sex lângă un monument, aflat chiar în centrul oraşului. Tinerii se avântau după senzaţii tari. De fapt, acesta nu este un caz singular care a avut loc în ultima perioadă.

CHIŞINĂU, 14 dec — Sputnik. Doi cetăţeni străini, în căutarea unor senzaţii tari, au decis să facă sex lângă monumentul Libertăţii din centrul oraşului Riga. Este vorba de o cetăţeană a Spaniei, în vârstă de 21 de ani, şi un cetăţean al Germaniei, în vârstă de 23 de ani.

Proxenetism - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Turism sexual în Moldova: minore ”vândute” cetățenilor străini

Tinerii au recunoscut că au făcut dragoste lângă Milda, întrucât şi-au dorit "senzaţii tari" într-un loc neobişnuit. Aventura de dragoste i-a costat pe străini o amendă de 500 de euro. Acest episod a avut loc acum câteva zile, însă, aşa cum s-a aflat, nu este un caz singular. Poliţia locală a relatat că în ultimii şapte ani "20 de persoane au fost reţinute pentru satisfacerea unor nevoi ”naturale” lângă statuia Libertăţii din Riga".

Totodată, forţele de ordine au precizat că marea majoritate a celor care au comis aceste fapte erau cetăţeni străini. Cele mai multe persoane au fost reţinute în anul 2010, când pe mâinile poliţiei au ajuns 5 aventurieri.

Toate cazurile au fost calificate ca huliganism, iar infractorii au primit amenzi ce variau între 70 şi 500 de euro.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0