Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ghimpu a povestit cum a fost chinuit o noapte întreagă de Șalaru

© Facebook / Mihai GhimpuMihai Ghimpu la o petrecere
Mihai Ghimpu la o petrecere - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul PL Mihai Ghimpu i s-a plâns jurnalistei Valentina Ursu de faptul că ministrul Apărării, Anatol Șalaru, pe care l-a promovat cu atâta abnegație, l-a făcut să nu doarmă o noapte întreagă.

CHIȘINĂU, 14 dec — Sputnik. Ghimpu îi mărturisește Valentinei Ursu, într-o postare publică pe Facebook, că a luat foarte greu decizia de a-l pedepsi pe ministrul Șalaru.

„Doamnă Ursu, dragă Valentina, crede-mă că nu mi-a fost uşor să iau aceasta decizie, că noi suntem prieteni din '88 şi prieteni de familie, nu mai vorbesc de toate celelalte. Nu am dormit toată noaptea, cu greu am făcut pasul acesta, dar altă soluţie nu era", a scris Mihai Ghimpu.

Парламент заседание 11.03.2016 - Sputnik Moldova
Politică
Surse: Șalaru, susținut de Băsescu, a pus la cale o „lovitură de palat" în PL

Politicianul susține că decizia de a-i retrage susținerea politică lui Șalaru este una necesară. „Eu nu pot să permit din nou să lovească cineva în partid, ca acest partid, care şi-a asumat şi a promovat multe lucruri, să fie distrus şi iarăşi în Parlament să rămânem fără fracţiune", a menționat Ghimpu.

Grav: ministrul Șalaru, acuzat că a propus bani pentru trădarea lui Ghimpu>>>

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0