Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un nou caz de omor la Strășeni

© Sputnik / Miroslav RotariStrășeni
Strășeni - Sputnik Moldova
Abonare
Orbit de gelozie, bărbatul și-a omorât soția, după care a încercat să-și pună capăt zilelor. Acesta și-a recunoscut deja vina.

CHIȘINĂU, 13 dec — Sputnik.  Luni seara, în satul Recea din raionul Strășeni a avut loc un omor cauzat de gelozie, a comunicat marți pentru Sputnik Victor Braghiș, purtătorul de cuvânt al inspectoratului local al poliției.

Pistol - Sputnik Moldova
Accidente
Un locuitor din Strășeni, găsit împușcat lângă lacul Ghidighici

Potrivit acestuia, femeia de 18 ani a fost omorâtă în propria casă de către soțul său de 25 de ani, care i-a tăiat gâtul cu un cuțit de bucătărie. Femeia a decedat până la sosirea medicilor.

După comiterea crimei, bărbatul a încercat să-și pună capăt zilelor, însă nu i-a reușit. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta și-a recunoscut vina.

"Conflictul în urma căruia a avut loc omorul s-a iscat brusc. Anterior, în această familie nu s-au mai întâmplat certuri grave", a spus Braghiș.

Potrivit acestuia, bărbatul care a săvârșit omorul a fost condamnat anterior pentru trecerea ilegală a frontierei și pentru furt.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0