Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un locuitor din Strășeni, găsit împușcat lângă lacul Ghidighici

© Sputnik / Rodion ProcaPistol
Pistol - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr din Strășeni a fost găsit împușcat într-un automobil, în preajma lacului Ghidighici. Iată ce a identificat poliția la fața locului.

CHIȘINĂU, 9 dec – Sputnik. Vineri, în apropierea lacului Ghidigici a fost găsit corpul neînsuflețit al un unui tânăr de 23 de ani. Infomrația a fost confirmată pentru Sputnik de către ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Adrian Jovmir.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Omorul de la Strășeni: conducerea poliției locale, suspendată din funcție

”Poliția ia în calcul varianta sinuciderii. Tânărul este originar din Strășeni. El avea 25 de ani. La locul incidentului a fost găsit un pistol, automobilul și mai multe documente. Potrivit datelor prealabile, din automobil nu a dispărut nici un obiect, de aceea poliția examinează versiunea unui suicid”, a spus Jovmir.

Potrivit lui, arma va trece expertiza balistică, iar corpul neînsuflețit al tânărului va fi supus expertizei medico-legale pentru a stabili când a survenit decesul.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0