Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fiul unui fost primar din raionul Râșcani, împușcat în cap

© Sputnik / Rodion Procapistol
pistol - Sputnik Moldova
Abonare
Un fermier din raionul Râșcani, fiul fostului primar din satul Recea a fost împușcat de un tânăr care lucra cu ziua în gospodăria acestuia. Poliția cercetează cazul.

CHIȘINĂU, 12 dec — Sputnik. Potrivit surselor Sputnik, este vorba de Ghenadie Grăjdeanu, fiul fostului primar al satului Recea, raionul Râșcani, Tudor Grăjdeanu. Acesta a fost împușcat de un tânăr care muncea cu ziua în gospodăria sa, se pare, după o ceartă iscată între cei doi.

Solicitat de Sputnik Moldova, ofițerul de presă al IGP, Natalia Bucur-Bandas a declarat că incidentul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică.

”Incidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele”, a declarat Bandas.

Une arme - Sputnik Moldova
Societate
Împuşcat cu un pistol pentru o datorie de 18 dolari

Potrivit poliției, tânărul de 23 de ani, originar din Lipcani, deținea arma legal. Acesta a încercat să fugă de la fața locului cu automobilul victimei.

Potrivit ofițerului de presă al Spitalului de Urgență, Petru Craveț, fermierul a fost internat și supus mai multor intervenții chirurgicale.

"Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis provocat de o armă de foc, glonțul penetrând în partea stângă craniană. La moment se află în stare de comă fără ameliorări", a declarat Craveţ.

Tânărul a fost reținut de oamenii legii în preajma gării auto din Bălți.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă privațiune de libertate de până la 20 de ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0