Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Împuşcat cu un pistol pentru o datorie de 18 dolari

© Sputnik / Михаил Мордасов / Accesați arhiva multimediaUne arme
Une arme - Sputnik Moldova
Abonare
Asupra unui locuitor al orașului Râbnița s-a tras din pistolul pneumatic, în încercarea de a-l obliga să achite o datorie.

TIRASPOL, 4 oct — Sputnik, Irina Leahova. Un locuitor al orașului Râbnița a fost bătut, după care în acesta s-a tras de câteva ori dintr-un pistol pneumatic. Răufăcătorii au încercat în acest fel să oblige victima să restituie o datorie de 18 dolari, a comunicat serviciul de presă al departamentului de interne al nerecunoscutei republici moldovenești transnistrene.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Omor la Chișinău. Un bărbat a fost împușcat mortal în apropiere de Guvern

Organele ocrotirii ordinii de drept au fost anunțate de către martorii oculari despre împușcăturile auzite în preajma unui bloc locativ de pe strada Valcenko din Râbnița.

Sosiți la fața locului, oamenii legii au constatat că victima era un tânăr de 28 de ani din localitatea respectivă.

„Acesta a fost atacat de doi bărbați, atunci când se întorcea împreună cu prietenul său acasă. Răufăcătorii l-au bătut, i-au cerut 200 de ruble transnistrene (18 dolari SUA), după care au tras în el de câteva ori dintr-un pistol pneumatic", au comunicat responsabili de la serviciul de presă.

Oamenii legii au fost anunțați de către prietenul victimei care, după incident, a ajutat tânărului să urce în apartament.

Colaboratorii organelor de interne au stabilit identitatea unuia dintre suspecți și l-au reținut. Este vorba despre un cunoscut de-al victimei, un bărbat de 39 de ani din raionul Râbnița. Totodată, oamenii legii au stabilit cauza atacului. S-a dovedit că prin această metodă destul de periculoasă infractorul voia să oblige victima să-i întoarcă o datorie. Locul aflării complicelui urmează a fi stabilit.

Fluxul de știri
0