Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Reținere în flagrant la punctul de trecere Sculeni

© AP Photo / StringerUna prostituta en un burdel en Hamburgo (archivo)
Una prostituta en un burdel en Hamburgo (archivo) - Sputnik Moldova
Abonare
Doi moldoveni au fost reținuți pentru proxenetism. Aceștia racolau tinere pentru practicarea prostituției în cluburile de noapte din Olanda.

CHIȘINĂU, 8 dec – Sputnik. Două persoane cu vârste de 19 și 28 de ani, domiciliate în orașul Ungheni, au fost reținute de oamenii legii pentru 72 de ore. Cei doi sunt suspectați de proxenetism.

Frau - Sputnik Moldova
Societate
Proxenet care furniza prostituate de lux, reţinut în Moldova

Potrivit IGP, oamenii legii au documentat timp de o lună activitatea grupului internațional specializat de comiterea infracțiunii de proxenetism. Aceștia au profitat de starea vulnerabilă a trei tinere cu vârste cuprinse între 21 și 25 de ani, racolându-le pentru practicarea prostituției într-un club de noapte din Olanda. Tinerele erau ademenite cu salariul de 300 de euro pe oră.

Doi membri ai grupului au fost reținuți în flagrant la punctul de trecere Sculeni, în timp ce însoțeau în drum spre Olanda una dintre tinerele racolate.

Pe marginea acestui caz a fost deschisă o cauză penală pentru proxenetism săvârșit de două sau mai multe persoane. Ei riscă închisoare pe un termen de la 4 la 7 ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0