Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moarte cumplită pentru doi bărbați din Moldova

© Sputnik / Vitalij Belousov / Accesați arhiva multimediaBrand
Brand - Sputnik Moldova
Abonare
Două persoane și-au pierdut viața în incendiile care au izbucnit în ultimele 24 de ore, comunică Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI.

CHIȘINĂU, 7 nov — Sputnik. Două incendii puternice, soldate cu victime omenești, s-au produs pe parcursul ultimelor 24 de ore în țară.

Potrivit departamentului, primul caz a avut loc în dimineața zilei de miercuri în localitatea Corbu, raionul Dondușeni. Flăcările au cuprins o încăpere, distrugând toate bunurile aflate acolo. Ulterior a fost depistat cadavrul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 58 de ani.

Пожар в пригороде Кишинева - Sputnik Moldova
Accidente
Apartament incendiat, după ce proprietarii au plecat peste hotare

Al doilea incendiu care a răpit viața unei persoane a avut loc miercuri seara, în localitatea Leușeni, raionul Hâncești. Focul a cuprins acoperișul unei case de locuit afectând două încăperi. În procesul de stingere, pompierii au depistat în una dintre camere cadavrul proprietarului, un bărbat în vârstă de 59 de ani.

De la începutul anului 2016, în Republica Moldova au avut loc 1524 de incendii în care și-au pierdut viața 110 persoane inclusiv 9 copii.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0