Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un elev de 15 ani a murit în timpul orei de cultură fizică

© Sputnik / Andrey Stenin / Accesați arhiva multimediaСкорая помощь
Скорая помощь - Sputnik Moldova
Abonare
Un elev din Rusia a murit în timpul orei de cultură fizică. Medicii nu i-au putut salva viața.

CHIȘINĂU, 7 дек — Sputnik. În orașul Sankt Petersburg din Federația Rusă, un elev de 15 ani a murit în timpul orei de cultură fizică. El a fost spitalizat în stare de moarte clinică. Medicii nu au putut salva adolescentul, transmite RIA Novosti.

Elevul de la școala nr. 34 din Sankt Petersburg și-a pierdut cunoștința în timpul lecției de educație fizică. Medicii veniți la fața locului au constatat moartea clinică a acestuia și l-au transportat la spitalul orășenesc pentru copii.

Ludmila Cuzneț - Sputnik Moldova
Atenție, părinți! Orele de educație fizică le pot dăuna grav copiilor voștri

Potrivit publicației ”Fontanka”, adolescentului i s-a făcut rău luni, în timpul efectuării unui exercițiu inclus în programa școlară. Potrivit autorităților elevul a murit în ziua de marți.

Conform datelor preliminare, elevul ar fi murit din cauza unei boli de care suferea, însă ancheta nu a oferit mai multe detalii.

Școala unde a avut loc incidentul este una de profil, pentru elevii cu nevoi speciale. Aici își fac studiile adolescenți cu probleme de dezvoltare, retard mintal, tulburări severe de vorbire dar și cei cu autism.

Ancheta urmează să stabilească dacă elevul avea permisiunea medicilor pentru frecventarea orelor de cultură fizică.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0