Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cât vor costa noile platforme de colectare a deșeurilor din Chișinău

© Photo : chisinau.mdPlatformă de colectare a deșeurilor menajere
Platformă de colectare a deșeurilor menajere - Sputnik Moldova
Abonare
Aproape 30 de milioane de lei urmează a fi cheltuite pentru construcția platformelor de colectare a deșeurilor menajere în municipiul Chișinău. Autoritățile se tem că platformele ar putea fi vandalizate.

CHIȘINĂU, 7 dec — Sputnik. Douăzeci și șapte de milioane de lei urmează să fie cheltuiți de către autorități pentru modernizarea platformelor de colectare a deșeurilor menajere din Capitală.

gunoi - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Centrul Chişinăului abundă în mizerie şi gunoi

Primăria municipiului Chișinău în parteneriat cu Ministerul Mediului al Republicii Moldova intenționează să construiască, în baza unui grant oferit de Fondul Ecologic Național, 518 platforme pentru colectarea deșeurilor menajere, inclusiv 10 platforme subterane. Totodată, vor fi achiziționate 490 de containere noi. Design-ul platformelor este unul modern, cu elemente din lemn.

De asemenea, în preajma platformelor vor fi efectuate lucrări de înverzire și de sădire a arborilor și arbuștilor decorativi. Autoritățile îndeamnă locuitorii Chişinăului să nu vandalizeze aceste construcții.

© Photo : chisinau.mdPlatformă de colectare a deșeurilor menajere
Platformă de colectare a deșeurilor menajere - Sputnik Moldova
Platformă de colectare a deșeurilor menajere

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0