Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ar exista o legătură între omorul minorei şi jaful de la o bancă din Străşeni

© Sputnik / Miroslav RotariТраурное фото Кристины Пархоменко в гимназии имени Михай Витязул
Траурное фото Кристины Пархоменко в гимназии имени Михай Витязул - Sputnik Moldova
Abonare
Majoritate membrilor acestui grup de tineri se află în evidenţa poliţiei. Toţi sunt adolescenţi cu probleme, care provin din familii dezorganizate.

CHIŞINĂU, 3 dec — Sputnik. O persoană din anturajul familiei Cristinei Parhomenco, omorâtă recent la Străşeni, afirmă că tinerii suspectaţi de jefuirea unei bănci din acelaşi oraş, care au fost reţinuţi de poliţie, ar avea legătură cu grupul din care fac parte presupuşii ucigaşi ai fetei.

După cum a comunicat „Komsomolskaya pravda v Moldove", majoritatea membrilor acestui grup de tineri se află în evidenţa poliţiei. Este vorba de adolescenţi cu probleme, care provin din familii dezorganizate.

Беспризорники - Sputnik Moldova
Societate
La Criuleni, o grupare de minori a băgat spaima în locuitorii orașului

Corpul neînsufleţit al Cristinei Parhomenco a fost găsit la Străşeni miercuri, după cinci zile de căutări. Poliţia suspectează patru adolescenţi de faptul că au ucis cu cruzime minora. Doi dintre aceştia au fost reţinuţi şi şi-au recunoscut vina.

Anterior, la 25 noiembrie, la Străşeni a fost jefuită filiala unei bănci. Atacatorii au rănit dintr-un pistol un angajat al serviciului de pază şi au furat trei mii de lei. În scurt timp a fost reţinut un suspect, care s-a dovedit a fi un narcoman de 33 de ani. Ulterior a fost reţinut şi alt bănuit, un localnic de 23 de ani.

Detalii îngrozitoare: adolescenta de la Strășeni, omorâtă de un grup de minori>>

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0