Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vlad Filat a revenit pe Facebook

© Sputnik / Miroslav RotariVlad Filat la Judecătoria Buiucani, 27 iunie 2016
Vlad Filat la Judecătoria Buiucani, 27 iunie 2016 - Sputnik Moldova
Abonare
După o lungă absență, Vlad Filat a revenit pe rețeaua de socializare Facebook.

CHIȘINĂU, 2 dec — Sputnik. De pe 8 iulie curent și până pe 11 noiembrie, pe pagina oficială de Facebook a deputatului în Parlamentul Republicii Moldova Vlad Filat, care este condamnat la 9 ani de închisoare pentru fapte de corupție, nu a fost publicată nicio postare.

Влад Филат - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Vladimir Filat părăseşte Chişinăul

Pe 11 noiembrie curent, când Filat a fost adus din nou în fața instanței de judecată, pe pagina sa de Facebook au început să apară iarăși postări.

Corespondenții Sputnik nu au reușit deocamdată să afle cine administrează actualmente contul de Facebook al lui Vlad Filat.

Anterior această activitate era asigurată de cea de a doua fostă soție a lui Filat, Angela Gonța, de care acesta a divorțat după pronunțarea sentinței de condamnare de către prima instanță.

La ora actuală există presupunerea că unul dintre avocați ar putea să administreze contul fostului premier și lider al PLDM.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0