Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Omorul Cristinei Parhomenco: detalii șocante

© Facebook / Кристина ПархоменкоКристина Пархоменко
Кристина Пархоменко - Sputnik Moldova
Abonare
Cristina Parhomenco, elevă în clasa a opta la gimnaziul din Strășeni, a fost găsită fără suflare în seara zilei de miercuri, într-o clădire părăsită din localitate. Poliția a reținut doi adolescenți care și-au recunoscut vina, iar alți doi se află în libertate.

CHIȘINĂU, 1 dec — Sputnik. Poliția din Strășeni continuă investigarea omorului Cristinei Parhomenco, adolescenta în vârstă de 14 ani.

În ziua în care a fost găsit corpul neînsuflețit al fetei, oamenii legii au reținut trei adolescenți, bănuiți că ar fi săvârșit crima. Doi dintre ei și-au recunoscut vina. Deși poliția nu a oferit prea multe informații pe marginea acestui caz, în presă au apărut mai multe opinii și supoziții despre cele întâmplate. Sputnik le-a generalizat, astfel că la moment se cunosc următoarele detalii:

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Detalii îngrozitoare: adolescenta de la Strășeni, omorâtă de un grup de minori

1. Potrivit poliției, în comiterea omorului au fost implicați patru minori. Cel de-al patrulea ar fi fugit în România deoarece, potrivit oamenilor legii, el și-ar face acolo studiile. Unul dintre bănuiți, un băiat de 13 ani, nu a fost reținut în virtutea vârstei, dar își recunoaște vinovăția.

2. Minorii vor fi supuși unui control psihiatric.

3. La moment au fost reținuți doi minori cu vârste de 15 și 16 ani. Ei au povestit ce s-a întâmplat vinerea trecută în clădirea părăsită unde a fost descoperit corpul neînsuflețit al Cristinei. Potrivit lor, ei au bătut-o până când aceasta și-a pierdut conștiința. Au acoperit-o cu materiale de construcții și au plecat de la fața locului. Urmează să fie anunțate rezultatele expertizei medico-legale care va constata care a fost cauza morții minorei.

4. Tatăl Cristinei, după divorț s-a stabilit cu traiul la Moscova. Potrivit rudelor, el urmează să vină în Moldova pentru înmormântare.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0