Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detalii îngrozitoare: adolescenta de la Strășeni, omorâtă de un grup de minori

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția a confirmat reținerea a trei minori, care sunt suspectați că ar fi omorât-o pe minora din orașul Strășeni.

CHIȘINĂU, 30 noiembrie — Sputnik. Poliția a reținut trei minori în cazul omorului adolescentei de 14 ani din orașul Strășeni. Potrivit ofițerul de presă al IGP, Natalia Bucur-Bandas, doi dintre aceștia și-au recunoscut vina.

„Poliția a reținut trei minori care sunt suspectați de săvârșirea crimei. Doi dintre aceștia și-au recunoscut vina”, a declarat Bucur-Bandas.

Кристина Пахроменко - Sputnik Moldova
Societate
Minora dispărută la Strășeni a fost găsită moartă într-o clădire părăsită

Presupușii asasini sun niște băieţi cu care fata s-a distrat în seara zilei de vineri. Aceştia au vârstele cuprinse între 13 şi 16 ani.

Potrivit procurorului de Străşeni, Alexandru Raţă, pe marginea acestui caz a fost pornită o cauză penală pentru omor intenţionat.

Adolescenta a dispărut în seara zilei de 25 noiembrie. Miercuri, poliția din Strășeni a anunțat că operațiunea de căutare continuă. Însă în după amiaza zilei aceasta a fost găsită fără suflare.

Unul dintre utilizatorii Facebook notează că are informații precum că adolescenta ar fi fugit de acasă după ce s-ar fi certat cu părinții. Astfel de cazuri s-ar mai fi întâmplat în această familie, însă fata era găsită de fiecare dată pe la prietenii din capitală.

Marți, presa a scris despre faptul că o adolescentă din Strășeni pe nume Cristina Parhomenco, este căutată de rude, de polițiști și de un grup de voluntari, după ce acum câteva zile nu a ajuns acasă, deși a anunțat că se pornise spre domiciliu. Miercuri, adolescenta a fost găsită în orașul Strășeni zăcând fără suflare într-o clădire părăsită.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0