Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Minora dispărută la Strășeni a fost găsită moartă într-o clădire părăsită

© Facebook / Кристина ПахроменкоКристина Пахроменко
Кристина Пахроменко - Sputnik Moldova
Abonare
După ce a devenit cunoscut faptul că tânăra din Strășeni dispărută acum câteva zile ar fi fost găsită omorâtă într-o clădire părăsită dom oraș, pe rețelele de socializare au apărut comentarii și informații ale unor persoane care pretind a cunoaște mai multe subtilități despre circumstanțele ce au precedat tragedia.

CHIȘINĂU, 30 noiembrie — Sputnik. Adolescenta din orașul Strășeni, în vârstă de 14 ani, a dispărut în seara zilei de 25 noiembrie. Miercuri, poliția din Strășeni a anunțat că operațiunea de căutare continuă. Însă în după amiaza zilei aceasta a fost găsită fără suflare. Ofițerul de presă al IGP, Natalia Bucur-Bandas, a confirmat pentru Sputnik decesul minorei.

Unul dintre utilizatorii Facebook notează că are informații precum că adolescenta ar fi fugit de acasă după ce s-ar fi certat cu părinții.

Astfel de cazuri s-ar mai fi întâmplat în această familie, însă fata era găsită de fiecare dată pe la prietenii din capitală.

Marți, presa a scris despre faptul că o adolescentă din Strășeni pe nume Cristina Parhomenco, în vârstă de 14 ani, este căutată de rude, de polițiști și de un grup de voluntari, după ce acum câteva zile nu a ajuns acasă, deși a anunțat că se pornise spre domiciliu.

Miercuri, adolescenta a fost găsită în orașul Strășeni zăcând fără suflare într-o clădire părăsită.

La ora actuală poliția nu a anunțat că ar suspecta pe cineva de omorârea tinerei.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0