Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Numărul persoanelor reținute de CNA este în creștere

© Sputnik / Miroslav RotariCNA
CNA - Sputnik Moldova
Abonare
Ofițerii CNA și procurorii anticorupție desfășoară mai multe percheziții la adresele unor instituții publice, precum și la domiciliile unor funcționari din domeniul educației și la agenți economici.

CHIȘINĂU, 24 nov – Sputnik. Numărul funcționarilor reținuți de CNA în această dimineață în cadrul unui dosar de trucare a procesului de achiziții publice, dar și livrare a produselor alterate în instituțiile de învățământ, a crescut până la 16 persoane, a declarat pentru Sputnik Angela Starinschi, purtător de cuvânt al CNA.

Mascat CNA НАЦ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
O nouă acțiune CNA: sunt reținuți șefi și funcționari publici

Ofițerii CNA și procurorii anticorupție desfășoară mai multe percheziții la adresele unor instituții publice, precum și la domiciliile unor funcționari din domeniul educației și la agenți economici. La ora 13.00, Procuratura Anticorupție și CNA vor susține un briefing în cadrul căruia vor oferi detalii despre acțiunea de astăzi.

Anchetatorii au constatat nu doar trucarea procesului de achiziții publice, dar și livrarea de produse alterate în instituțiile de învățământ. Printre persoanele reținute sunt șefi și alți funcționari de direcții municipale educație și agenți economici.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0