Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un învăţător a violat mai mulţi elevi şi a avut relaţii intime cu un profesor

CC BY 2.0 / Jean KOULEV / SEX in progress ... (active)A North Carolina ethics commission may have accidentally legalized sexual bribery.
A North Carolina ethics commission may have accidentally legalized sexual bribery. - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un învăţător de clasele primare din Ungheni riscă până la 7 ani de închisoare pentru hărţuirea sexuală a elevilor şi raporturi sexuale cu mai mulţi bărbaţi, chiar în incinta şcolii în care preda.

CHIŞINĂU, 9 aug – Sputnik. Un învățător de 44 de ani, din cadrul unei instituții de învățământ din Ungheni, a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta este suspectat de acţiuni perverse față de copii.

În cadrul Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigație a parvenit o informație precum că un învățător de clasele primare, în cadrul lecţiilor, întreprindea acţiuni cu caracter sexual în raport cu elevii.

Domestic violence - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un tată şi-a violat fetele minore timp de mai mulţi ani

Poliția în comun cu Serviciul Informaţii şi Securitate au instalat, în perioada lunilor mai-iunie, camere de supraveghere, iar înregistrările demonstrează că învățătorul a întreprins în cadrul orelor acţiuni perverse, cel puţin faţă de doi băieţi de opt ani, exprimate prin atingeri indecente, precum şi alte acţiuni cu caracter sexual.

Totodată, învățătorul a întreținut, repetat, în incinta sălii de clasă a liceului, în afară orelor de predare, raporturi homosexuale şi raporturi în forme perverse cu mai mulţi bărbaţi, inclusiv un fost profesor al acestei instituţii de învăţământ.

Pe cazul dat, în comun cu Secţia specializată a Procuraturii Generale, se efectuează urmărire penală, iar dacă persoana va fi găsită vinovată, aceasta riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 7 ani.


Fluxul de știri
0