Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Profesoară de clasele primare, membru al unui grup criminal din Moldova

© IGPdroguri, heroină, poliţie
droguri, heroină, poliţie - Sputnik Moldova
Abonare
Procuratura municipiului Chișinău şi Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale au trimis în judecată cauza penală de învinuire a opt membri ai unei grupări criminale, specializate în contrabandă şi punerea ilegală în circulaţie a substanţelor narcotice şi psihotrope în proporţii deosebit de mari.

CHIȘINĂU, 22 nov – Sputnik. O profesoară de clasele primare de la un liceu din Orhei făcea parte, împreună cu alți 7 membri, dintr-un grup criminal specializat în contrabandă și punerea ilegală în circulație a substanțelor narcotice și psihotrope în proporții deosebit de mari.

Potrivit probelor acumulate de procurori, membrii grupării au introdus substanța psihotropă pe teritoriul Republicii Moldova prin contrabandă din Franța. În țară substanța narcotică a fost prelucrată şi comercializată în diferite raioane ale ţării.

Молодые люди танцуют на дискотеке в одном из ночных клубов. - Sputnik Moldova
Expert: consumului de droguri creşte alarmant şi are tendinţe de "întinerire"

În urma unor investigații în raioanele Rezina şi Orhei au fost reţinuţi opt membri ai respectivului grup criminal. Inculpaţii care au vârstele cuprinse între 23 şi 39 de ani sunt locuitori ai raioanelor Orhei, Rezina şi Râbniţa.

”În cadrul percheziţiilor corporale şi în locuinţele acestora au fost depistate şi ridicate substanţe narcotice şi psihotrope în proporţii deosebit de mari şi bani proveniţi din activitatea criminală”, anunță Procuratura Generală.

Procuratura municipiului Chişinău şi Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale a trimis în judecată cauza penală pe numele celor opt persoane. Dacă vor fi recunoscuți vinovați, inculpații riscă până la 15 ani închisoare.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0