Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Restricții la frontiera moldo-ucraineană: jumătate de an nu va trece nimeni

© Sputnik / Мирослав РотарьПочетный берет пограничной полиции
Почетный берет пограничной полиции - Sputnik Moldova
Abonare
Conducătorii auto care traversează frontiera dintre Republica Moldova și Ucraina, sunt invitați să evite un punct de trecere a hotarului moldo-ucrainean.

CHIȘINĂU, 22 nov – Sputnik. Punctul de trecere al frontierei moldo-ucrainene Mayaki-Palanca-Udonbnoe va fi închis pe parcursul a șase luni.

Potrivit Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, în perioada 10 decembrie 2016 – 1 iunie 2017, la acest post de trecere a frontierei vor efectuate lucrări de reparație a șoselei Odesa-Reni.

Spital - Sputnik Moldova
Epidemie la hotarul Moldovei: creşte numărul persoanelor internate

”Potrivit unei note informative recepționate de la Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei, pe acest tronson vor începe lucrări de ameliorare a drumului rutier tehnologic, iar ulterior vor fi efectuate lucrările de construcție capitală a podului, care se află în apropierea punctului de trecere al frontierei”, anunță ministerul de la Chișinău.

În acest interval de timp, partea ucraineană urmează să redirecționeze traficul transportului rutier pe rețeaua drumurilor de ocolire adiacente și anume pe drumul R70 Odesa-Belgorodnestrovskii-Monashi, M15, cu acces la portul Ilicevsk.

Conducătorii auto sunt îndemnați să aleagă alte puncte de trecere a frontierei cu Ucraina.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0