Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția din Chișinău efectuează mai multe razii. Vezi cine este vizat

© Sputnik / Мирослав РотарьПолиция оружие
Полиция оружие - Sputnik Moldova
Abonare
Pe parcursul ultimelor două zile, angajaţii Inspectoratelor de Poliţie din Chișinău au verificat sectoarele Râşcani şi Buiucani.

CHIȘINĂU, 21 nov – Sputnik. Direcţia de Poliţie a municipiul Chişinău efectuează mai multe razii profilactice în contextul prevenirii şi contracarării vânatului ilicit pe perioada sezonului de vânătoare.

poliţie - Sputnik Moldova
Societate
Atenţie, poliţiştii pornesc razii de amploare. Vor veni şi la tine la bloc

Pe parcursul ultimelor două zile, angajaţii Inspectoratelor de Poliţie a sectoarelor Râşcani şi Buiucani au verificat ariile de vânătoare ale comunelor Grătieşti, Truşeni şi Durleşti. Colectivele de vânători au fost verificate de către poliţişti, privind regulile de port şi folosire a armelor de foc, dar şi perfectarea documentelor obligatorii în acest sens.

De asemenea, au fost desfășurate razii în preajma lacului Ghidighici, după ce poliția a fost sesizată în privința unui caz de braconaj. În urma verificărilor au fost scoase la mal mai multe plase pentru pescuit.

Poliţiştii au iniţiat un proces contravenţional de investigare a cazului, întru identificarea şi sancţionarea persoanelor implicate cu amendă în mărime de la 200 lei până al 400 lei.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0