Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Marketing hotelier în Italia. Concepi un copil și primești bonusuri

Подушка - подушки
Abonare
Câteva hoteluri din Italia au decis să ofere bonusuri pentru turiștii care vor concepe un copil în camerele închiriate. Părinții se vor bucura de reduceri sau ședere gratuită.

CHIȘINĂU, 21 nov — Sputnik. Zece hoteluri din orașul italian Assisi a propus bonusuri pentru oaspeții care vor concepe un copil în perioada șederii. Unii vor oferi reduceri la prețul de cazare, iar alții propun cazare pe gratis, anunță publicația The Local.

Pentru confirmarea locului conceperii copilului va fi nevoie de un singur document — certificatul de naștere al  bebelușului, în care va fi indicat: nouă luni de la data ultimei șederi la hotel.

pensionari пенсионеры - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Procesul de îmbătrânire a populației riscă să atingă proporții fără precedent

"Nașterea copilului este o manifestare a unei dragoste profunde, care trebuie să fie apreciată, indiferent de greutățile vieții", consider autorii ideii.

Potrivit consilierului regional pentru turism Eugenio Guarducci, scopul acțiunii este de a majora numărul de turiști în regiunea istorică a Italiei, precum și sensibilizarea opiniei publice cu privire la procesul de diminuare a natalității.

În opinia fostului primar de Assisi, Claudio Ricci, noile prevederi sunt mai potrivite pentru Paris sau plajele italiene, cum ar fi Rimini, dar nu se potrivesc cu imaginea regiunii, însă speră că această campanie publicitară va fi eficace.

În anul 2015, rata natalității în Italia a fost cea mai mica de la formarea statului italian unitar (1861).

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0