Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dorin Chirtoacă atacă presa. Ce anunț a făcut la ședința Primăriei

© privesc.euDorin Chirtoacă în dialog cu locuitorii din Chișinău
Dorin Chirtoacă în dialog cu locuitorii din Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
După o absență de 20 de zile, primarul liberal al Chișinăului Dorin Chirtoacă a prezidat, luni, ședința Direcțiilor primăriei la care a făcut un anunț în adresa presei.

CHIȘINĂU, 21 nov — Sputnik. Primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, vicepreședintele Partidului Liberal, a venit cu amenințări la adresa presei în timpul ședinței de luni, 21 noiembrie, a Direcțiilor Primăriei.

Este prima ședință din luna noiembrie pe care o prezidează Chirtoacă, ultima având loc la 31 octombrie. Luni, jurnaliștii l-au întrebat despre starea clădirii de pe strada Uzinelor 9, devastată de incendiu pe 11 și 12 noiembrie și despre faptul dacă a mers la fața locului.

Bancnote cu nominalul de 50 și 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Averea cu care rămâne Chirtoacă după divorţ

Deranjat de întrebare, Chirtoacă a declarat că nu va mai răspunde la întrebările unor jurnaliști.

”Pe viitor aș putea să nu ofer nici un răspuns unor reprezentanți ai presei”, a declarat liberalul după care s-a ridicat de la masă și a părăsit sala de ședințe a Primăriei.

Un incendiu devastator a distrus etajele superioare ale clădirii de pe strada Uzinelor 9 în care erau amplasate mai multe depozite. În acest incendiu au murit două persoane. Este vorba despre pompierul Ivan Nogailâc de 28 de ani și o angajată a unui depozit Angela Ursu de 44 de ani.

În cele două zile cât pompierii au luptat cu flăcările, la fața locului s-au deplasat mai mulți oficiali din Guvern, de la MAI, Departamentul Situațiilor Excepționale, pretura sectorului Ciocanu. Primarul Dorin Chirtoacă nu a mers însă la locul tragediei. În prima zi a incendiului, locul acestuia a fost vizitat de viceprimarul Nistor Grozavu.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0