Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Marine Le Pen sare în apărarea producătorilor francezi

© Photo : Rex FeaturesMarine Le Pen on France 5, Paris, France - 23 Nov 2014
Marine Le Pen on France 5, Paris, France - 23 Nov 2014 - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul naționalist pentru funcția de președinte al Franței, Marine Le Pen, a declarat că prioritatea ei va constitui protecția producătorilor francezi de “concurența internațională neloială”.

CHIȘINĂU, 20 nov — Sputnik. Liderul partidului francez Frontul Național, Marine Le Pen, a declarat că scopul ei este să apere interesele naționale ale Franței, anunță RIA Novosti.

"Sunt candidatul patriotic. Lupt pentru poporul meu și acesta este scopul meu în calitate de candidat la funcția de președinte", a declarat Le Pen la postul de televiziune France 3, menționând că va propune modificări ale constituției prin intermediul referendumului, în special, în ceea ce privește "prioritatea națională".

Второй тур региональных выборов во Франции - Sputnik Moldova
Le Pen la Sinaia: contestatarii mei sunt multinaționalele antidemocratice

Ea subliniat, de asemenea, necesitatea respectării intereselor naționale și a propus stoparea ”concurenței internațională neloială, care omoară" producătorii francezi.

"Toate măsurile de protecție ale companiilor naționale și ceea ce numim "fabricat în Franța" sunt interzise în Uniunea Europeană. Am propus să punem capăt concurenței internaționale neloiale, care ne omoară producătorii. Importăm producția la prețuri foarte mici. E o concurență neloială inacceptabilă", a spus Le Pen.

"Împreună cu președintele Donald Trump, prim-ministrul Marii Britaniei Theresa May, președintele Rusiei, Vladimir Putin, grupul de la Vișegrad (Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia n.r.) nu mă simt izolată", a spus Marine Le Pen, vorbind despre victoria ideologică a forțelor patriotice în lume.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0