Le Pen la Sinaia: contestatarii mei sunt multinaționalele antidemocratice

© Sputnik / Кристина Афанасьева / Accesați arhiva multimediaВторой тур региональных выборов во Франции
Второй тур региональных выборов во Франции - Sputnik Moldova
Abonare
„Acordul semnat de Merkel cu Turcia este o catastrofă", a declarat președintele Frontului Național din Franța, prezentă la reuniunea naționaliștilor europeni la Sinaia.

BUCUREŞTI, 18 Apr — Sputnik. Sâmbătă la Sinaia, România, s-a desfășurat conferința internațională "Europa noastră — Europa Națiunilor", la care au fost prezenți mai mulți lideri ai partidelor naționaliste din Europa. Evenimentul a fost organizat de europarlamentarul român Laurențiu Rebega, care a fost ales președintele noului partid Forţa Naţională.

Marine Le Pen on France 5, Paris, France - 23 Nov 2014 - Sputnik Moldova
Marine Le Pen: fiecare țară trebuie să decidă dacă vrea sau nu să rămână în UE

Președintele Frontului Național din Franța, Marine Le Pen, prezentă la reuniune, a declarat într-un interviu pentru Adevărul că cei care o contestă sunt marile puteri economice, multinaţionalele antidemocratice şi politicienii actualului sistem.

"Pentru că fac parte din acel sistem care de ani de zile controlează ţările şi pentru că au interesul ca nimic să nu se schimbe. Sunt apărători ai marilor puteri economice, ai multinaţionalelor şi a unui sistem politic dirijat de Comisia Europeană care e profund antidemocratică", a spus Le Pen.

Ea a mai spus că acordul Uniunii Europene cu Turcia în privinţa migranţilor este o catastrofă, acuzând-o pe Angela Merkel că a cedat cerinţelor formulate de președintele turc, Recep Erdogan, informează Adevărul.

„Acordul semnat de Merkel cu Turcia este o catastrofă. Cancelarul a cedat tuturor cererilor formulate de preşedintele Erdogan. Nu trebuie să vă reamintesc cât de puţină încredere ar trebui să avem faţă de regimul turc, a cărui atitudine faţă de Europa e mai mult decât suspectă", a spus Le Pen.

Fluxul de știri
0