Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon anunță cine va face parte din echipa sa la Președinție

© Sputnik / Miroslav RotariВыборы президента 2016 второй тур
Выборы президента 2016 второй тур - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon a anunțat cine va face parte din echipa sa de la Președinție, dar și despre schimbările care urmează să le facă imediat după învestirea sa în funcție.

CHIȘINĂU, 19 nov – Sputnik. Președintele ales Igor Dodon a declarat în cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune că va accepta doar profesioniști în echipa sa de la Președinție, fără a ține cont de apartenența lor partinică.

”Nu voi da nume, dar o să vă mirați. Mai mult de jumătate dintre ei nu sunt membri ai Partidului Socialiștilor”, a declarat Dodon.

Выборы президента 2016 второй тур - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Când va începe mandatul de președinte al Moldovei pentru Igor Dodon

El a promis că imediat după învestirea sa, va face optimizări în vederea diminuării statelor de personal din cadrul Administrației Prezidențiale.

Totodată, Dodon a specificat că, de acum înainte, cortegiul prezidențial se va deplasa fără girofaruri și va sta în rând cu ceilalți participanți la trafic la semafor, fără a se bucura de privilegii.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0