Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un nou colaps rutier: vor fi închise străzi și anulate rute de troleibuz

© Sputnik / Мирослав РотарьПробки Кишинева
Пробки Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Primăria municipiului Chișinău a anunțat, într-un comunicat de presă, că va suspenda traficul rutier pe mai multe străzi din Chișinău.

CHIȘINĂU, 17 nov — Sputnik. În zilele de sâmbătă şi duminică, 19 şi 20 noiembrie 2016, traficul rutier pe strada Alexei Mateevici din Chișinău, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni şi Vasile Alecsandri, va fi suspendat.

Primăria a explicat această decizie prin necesitatea efectuării unor lucrări planificate de curăţare şi defrişare a arborilor.

Pe perioada executării lucrărilor, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Bulevardul Ștefan cel Mare - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Transportul public din Chișinău, perturbat din cauza defrișărilor

Troleibuze

Ruta de troleibuz nr. 3 — se anulează;

Rutele de troleibuz nr. 7 şi nr. 10 — se scurtează până la bd. Renaşterii Naţionale (Circ);

Rutele de troleibuz nr. 24, nr. 25 şi nr. 29 — se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Mihai Viteazul şi în continuare pe traseele stabilite. Circulaţia nocturnă a troleibuzelor de pe ruta nr. 24 se sistează.

Ruta de troleibuz nr. 4 — se modifică după cum urmează: de pe bd. Constantin Negruzzi pe str. Ciuflea, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutelor nr. 5 și nr. 8 se scurtează până la Universitatea de Medicină și Farmacie, după cum urmează — de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, București, A. Șciusev, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt și în continuare pe traseele stabilite;

Autobuze

Ruta de autobuz nr. 11 — se modifică după cum urmează: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze

Rutele nr. 127 şi nr. 129 — de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite.

Ruta nr. 124 — de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit. Retur — de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. Alexe Mateevici, str. Armenească, str. A. Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 188 — de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 116 — de pe str. Vasile Alecsandri pe str. Pan Halippa, str. Alexe Mateevici, str. Armenească şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 138 — de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit. Retur — de str. Vasile Alecsandri pe str. Pan Halippa, str. Alexe Mateevici, str. Armenească şi în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care vor traversa zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0