Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Transportul public din Chișinău, perturbat din cauza defrișărilor

© Sputnik / Nicu GoncearBulevardul Ștefan cel Mare
Bulevardul Ștefan cel Mare - Sputnik Moldova
Abonare
Angajații de la Spații Verzi vor defrișa mai mulți arbori de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Capitală. Primăria a anunțat despre modificarea orarului de circulație al transportului public pentru ziua de sâmbătă.

CHIȘINĂU, 4 nov – Sputnik. Traficul rutier de pe strada Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, pe tronsonul cuprins între bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și strada București, va fi suspendat începând cu ziua de sâmbătă, 5 noiembrie, între orele 7.00 — 11.00, în legătură cu desfășurarea lucrărilor de defrișare și curățare a arborilor de către angajații de la ”Spații Verzi”, a anunțat serviciul de presă al Primăriei Chișinău.

Potrivit anunțului, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuze:

Rutele nr. 7, 24 și 25 — se scurtează până la bd. Renașterii Naționale (Circ);
Ruta nr. 10 se divizează în două: prima — de la bd. Moscova până la bd. Renașterii Naționale (Circ); iar a doua — de la str. Miorița până la str. București;
Ruta nr. 29 se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu — Bodoni pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Mihai Viteazul și în continuare pe traseul stabilit.
Ruta nr. 4 se modifică după cum urmează: de pe bd. Constantin Negruzzi pe str. Ciuflea, str. București și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuze:

Ruta nr. 11 se modifică după cum urmează: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. V. Alecsandri, str. București, str. Mitropolit G. Bănulescu — Bodoni și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Rutele nr. 127, 129, 138 și 188 se modifică după cum urmează: de pe str. Serghei Lazo pe str. București, str. Mitropolit G. Bănulescu — Bodoni și în continuare pe traseele stabilite. Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0