Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tatăl care şi-a ucis cei trei copii va sta 30 de ani după gratii

© Sputnik / Мирослав Ротарьисправительное учреждение
исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Abonare
Trei băieței de un anișor, patru și șase ani au fost înjunghiați mortal, la 16 iulie, de către tatăl lor de 34 de ani, în timp de dormeau.

CHIŞINĂU, 16 noi – Sputnik. Tatăl care şi-a ucis în această vară cei trei copii a fost condamnat de magistraţii de la Judecătoria din Cantemir la 30 de ani de închisoare de tip închis.

Trei băieței de un anișor, patru și șase ani au fost înjunghiați mortal, la 16 iulie, de către tatăl lor de 34 de ani, în timp de dormeau. Imediat după ce a săvârșit crima, acesta a sunat la 902 şi a anunțat despre cele întâmplate. Oribila crimă a avut loc în satul Vâlcele, Cantemir. În timpul tragediei, mama copiilor nu era acasă.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Iată motivul pentru care tatăl din Cantemir și-a ucis cei trei băieței

Înainte de a ajunge polițiștii la fața locului, tatăl ucigaș a decis să-și pună capăt zilelor, tăindu-se în regiunea gâtului.

Bărbatul a fost internat în stare de inconştienţă la Spitalul raional Cahul. Acesta şi-a revenit şi a vorbit, la 18 iulie, cu poliţiştii. El le-a declarat oamenilor legii că a decis să-şi ucidă copiii pentru a-i feri de batjocura mamei lor.

Femeia ar fi decis să divorţeze de cel cu care avea trei copii. De aceea, pentru a nu admite ca un străin să-şi bată joc de copiii lui, bărbatul a decis să-i omoare şi să-şi pună capăt zilelor.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0