Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Iată motivul pentru care tatăl din Cantemir și-a ucis cei trei băieței

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit șefului Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari, înainte de a-și ucide copiii, bărbatul din raionul Cantemir a lăsat un bilet de adio.

CHIȘINĂU, 16 iul – Sputnik. Gelozia. Acesta este motivul oribilei crime din satul Vâlcele, Cantemir, unde un tată și-a ucis noapte trecută cei trei copii. Informația a fost oferită, sâmbătă, de șeful Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari.

Trei băieței de un anișor, patru și șase ani au fost înjunghiați mortal în timp de dormeau de tatăl lor de 34 de ani. Imediat după ce a săvârșit crima, acesta a sunat la 902 unde a anunțat despre cele întâmplate. Înainte de a ajunge polițiștii la fața locului, tatăl ucigaș a decis să-și pună capăt zilelor, tăindu-se în regiunea gâtului. 

”Înainte de a săvârși această infracțiune, bărbatul a lăsat un bilet de adio prin care își motivează  acțiunile prin gelozia față de soția sa”, a declarat Pânzari.

Șeful de la IGP a precizat că bărbatul nu a murit, el a fost internat în stare inconștientă la secția de terapie intensivă de la Spitalul raional Cantemir, viața lui fiind în afara oricărui pericol, potrivit medicilor. 

În timpul tragediei soția nu era acasă.

Armes - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Caz șocant la Cantemir: un tată și-a omorât toți copiii

”S-a stabilit că soția lucra la un restaurant din Chișinău. Acum două spătămâni între cei doi soți a fost pornit procesul de divorț. Mama a fost audiată. Ea nu a spus nimic deosebit. Femeia a declarat poliției că a discutat la telefon cu cei trei copii și cu soțul în ajun, iar astăzi toată familia urma să se întâlnească la Chișinău”, a declarat șeful IGP. 

Potrivit acestuia, familia în care a avut loc tragedia nu face parte din categoria socialmente vulnerabilă, iar bărbatul ucigaș nu se afla în evidența poliției.

”Motivele crimei vor fi stabilite de expertiza psihiatrică și de acțiunile de urmărire penală”,  declarat Pânzari. 

Pe acest caz a fost intentat dosar penal pentru omor cu deosebită cruzime. Bărbatul riscă de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață. 

 

Fluxul de știri
0