Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poleiul face victime. Accident rutier în lanț pe o autostradă din România

© Sputnik / Rodion ProcaAccident
Accident - Sputnik Moldova
Abonare
Miercuri, pe o autostradă din județul Ilfov, România s-a produs un grav accident rutier în care au fost implicate 17 automobile. Informația a fost confirmată de șeful Departamentul pentru Situații de Urgență Raed Arafat.

CHIȘINĂU, 16 nov – Sputnik. În dimineața zilei de miercuri, 17 automobile au fost implicate într-un grav accident rutier pe Autostrada Soarelui, în zona Glina din județul Ilfov, România. Accidentul s-a produs din cauza poleiului.

Авария в Румынии - Sputnik Moldova
Accident teribil în România: 29 de maşini implicate şi trei morţi

Potrivit șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, 10 mașini s-au ciocnit pe sensul de mers către Constanța și șapte pe sensul către București. În total, 22 de persoane au fost evaluate de paramedici, însă doar patru persoane au fost transportate la spital. Victimele nu au răni foarte grave, o singură persoană are fractură o mână.

Un accident rutier, cu consecințe mult mai grave, s-a produs la data de 5 noiembrie pe autostrada A2, la kilometrul 67, în apropiere de orașul Lehliu-Gară din județul Călărași, România, în care au fost implicate cel puțin de 29 autovehicule. Zeci de ambulanțe au sosit atunci la fața locului. În total, au avut de suferit 60 de persoane. Patru persoane au decedat, iar alte 50 au fost spitalizate.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0