Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident teribil în România: 29 de maşini implicate şi trei morţi

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Poliţia română a declarat că este cel mai grav accident care s-a produs de la inaugurarea Autostrăzii Soarelui.

CHIŞINĂU, 5 nov — Sputnic. Accidentul în lanţ s-a produs în dimineaţa zilei de sâmbătă pe Autostrada A2 din România, la km 67 pe sensul de deplasare spre Constanța. Presa din România a scris că acesta a fost cauzat de ceaţa densă. Autorităţile au instituit cod roşu de intervenţie.

Accident în România cu implicarea unui microbuz în care călătoreau cetățeni moldoveni - Sputnik Moldova
Un microbuz cu moldoveni s-a răsturnat în România. Există victime

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) din România a comunicat că au intervenit peste 100 de salvatori.

Potrivit autorităţilor, în accidentul în lanţ de pe Autostrada A2, în apropierea localităţii Lehliu, au fost implicate 29 de mijloace de transport, dintre care 2 microbuze care transportau persoane și un camion.

„În accident au fost implicate 60 de persoane, dintre care trei victime au decedat, 41 au fost transportate la spitale, iar alte 16 au refuzat transportul". Se arată într-un comunicat de presă al IGSU.

Răniţii au fost transportate de urgență la spitalul din Lehliu și la unități medicale specializate din București (Spitalul Floreasca, Spitalul Sf. Pantelimon, Spitalul Bagdasar Arseni, Spitalul Sf. Ioan, Spitalul Universitar, Spitalul Elias și Spitalul Județean Ilfov)". Unii dintre acestea se află în stare gravă.

Directorul adjunct al Direcţiei Rutiere din Poliţia Română, comisarul-şef George Grigore, a declarat că este cel mai grav accident în lanţ produs de la deschiderea Autostrăzii Soarelui.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0