Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rogozin l-a felicitat pe Igor Dodon cu ocazia victoriei în alegeri

© Sputnik / Сергей Мамонтов / Trecere la banca de fotografiiРабочая поездка вице-премьера РФ Д. Рогозина в Приднестровье
Рабочая поездка вице-премьера РФ Д. Рогозина в Приднестровье - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Vicepremierul Dmitri Rogozin a scris pe rețelele de socializare mesaje de felicitare pentru politicianul din Moldova.

CHIȘINĂU, 15 nov — Sputnik. Copreședintele comisiei interguvernamentale moldo-ruse, vicepremierul rus Dmitri Rogozin, l-a felicitat pe Igor Dodon cu ocazia alegerii sale în funcția de președinte al Republicii Moldova.

Московский Кремль - Sputnik Moldova
Rusia
Vladimir Putin l-a felicitat pe Igor Dodon

Anterior, Dodon a fost felicitat de președintele Rusiei Vladimir Putin, care-l-a invitat să efectueze o vizită în Rusia. Liderul rus și-a exprimat disponibilitatea pentru un dialog constructiv și o activitate comună eficientă în vederea dezvoltării relațiilor moldo-ruse, comunică RIA Novosti.

"În calitate de conducător al părții rusești a comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru cooperare economică, subscriu felicitărilor adresate de președintele nostru ", a scris luni pe Facebook oficialul. Rogozin mai ocupă și funcţia de reprezentant special al președintelui Rusiei pentru Transnistria.

Al doilea tur al alegerilor președintelui Moldovei a avut loc duminică, 13 noiembrie. Lupta s-a dat între Igor Dodon și Maia Sandu. După cum rezultă din datele publicate pe pagina oficială a CEC, după procesarea a 100% dintre procesele verbale, Igor Dodon a devenit președinte.

© SputnikProcentele acumulate de candidați
Procentele acumulate de candidați  - Sputnik Moldova
Procentele acumulate de candidați

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0