Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin l-a felicitat pe Igor Dodon

© Sputnik / Yuri Artamonov / Accesați arhiva multimediaМосковский Кремль
Московский Кремль - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit serviciului de presă al Kremlinului, Vladimir Putin l-a invitat pe Igor Dodon să facă o vizită în Federația Rusă și i-a urat succes în activitatea responsabilă de șef al statului.

CHIȘINĂU, 14 nov — Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, l-a felicitat luni pe Igor Dodon cu ocazia victoriei obţinute în cadrul alegerilor prezidențiale din Republica Moldova și l-a invitat să întreprindă o vizită de lucru în Federația Rusă, informează serviciul de presă al Kremlinului.

Victor Ponta - Sputnik Moldova
Victor Ponta: doar la români mai ține cu propaganda

Putin a subliniat faptul că rezultatele votării "denotă un sprijin larg din partea alegătorilor pentru cursul promovat de Igor Dodon în vederea instaurării stabilităţii sociale și economice în țară și stabilirea unor priorități de politică externă echilibrate”.

Liderul rus și-a exprimat disponibilitatea de a avea un dialog constructiv și o conlucrare activă privind dezvoltării relațiilor moldo-ruse, în conformitate cu prevederile Tratatului de prietenie și cooperare, de la semnare căruia se împlinesc zilele acestea 15 ani.

”Vladimir Putin l-a invitat pe Igor Dodon să viziteze Rusia și i-a urat succes în activitatea sa responsabilă în calitate de șef al statului", se arată într-un mesaj.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0